Útikalauz önmegvalósítóknak

Útikalauz önmegvalósítóknak

Negatív energiák tisztítása - Ksepana Mudra

2016. április 05. - Domoszlai Katalin

kespana_1.jpg

Mudra a mai napra: Ksepana mudra, gyors és erőteljes segítség a negatív hatások kitisztítására

 

Rövid bevezetőül, amit a mudrákról érdemes tudni, hogy az ujjainkon keresztül futó meridiánokon, más néven energia vezetékeken keresztül harmonizálják a testünket és a lelkünket. Energiából vagy túl sok van, vagy túl kevés, eszerint kell feltölteni vagy elengedni az adott típusból. Az energiák öt fő típusa Föld-Levegő-Víz-Tűz-Spirituális, ezekből egyenként lehet túl sok vagy túl kevés. Mondok példát, túl sok föld energia túlsúlyt és nehézkességet okoz. Túl sok tűz lázat. Kevés tűz energia esetén hiányzik a lelkesedés és az akarat ereje. Ajánlom szeretettel a témában Gertrud Hirchi Mudrák 1-2. című könyveit. Visszatérve a negatív hatások tisztítására, elengedhetetlenül fontos a segítő szakmákban, ezen kívül minden olyan esetben, amikor a legyengült energia szintünk miatt túlságosan a hatása alá kerülhetünk a környezetünkben lévő emberek negatív hatásának. Ezt jól ismeritek, amikor harmóniában vagy, fát lehetne vágni a hátadon és van amikor azt éled meg, szinte teljesen védtelen vagy. Ilyen például ha súlyos beteggel találkozol, vagy ha a munkahelyedet áthatja a stressz és a félelem. Érzitek, amikor lehúz a többi ember hatása. A fenti mudra használata során a tisztító erő annyira erőteljes, hogy maximum 7-15 lélegzetvétel idejéig kell megtartani. Kiemelten ajánlott a használata kezdődő lázas állapotok esetén.

Hogyan használd? Mutatóujjaid egyenesek, többi egymásra kulcsolódik lazán, kis rést hagyva a tenyerek között. Amikor felveszed a kéztartást figyeld, hogyan harmonikus.
Vannak olyan mudrák, ahol a "beállt" ujjakat meg kell feszíteni, hogy az adott energia blokkok kioldjuk, de ez nem olyan :-) Még egy fontos információ, amiről a jobbkezes tanítók elfeledkeznek, a jobb és balkezes emberek fordítva működnek, általános szabály a mudráknál, érezz rá, melyik kezed szeretné felvenni az adott formát. A mutatóujjak ennél a mudránál lefelé mutatnak. A légzésünket a kilégzésre összpontosítjuk, háromszor sóhajtsunk mélyen.

Figyelj a kezedre. Megerősítésként ismételd: elengedem a testemből, az érzéseimből, a gondolkodásomból a negatív energiákat. Hálásan fogadom az újat. Köszönöm.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://utesonmegvalositas.blog.hu/api/trackback/id/tr148567574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása